Pradžia Veikla Dalyvavimas konkursuose Linksmasis akordeonas 2014

Linksmasis akordeonas 2014

 

Lapkričio 20d. vyko  X – asis  tarptautinis akordeono muzikos festivalis-konkursas „Linksmasis akordeonas“ solistams ir ansambliams Šiauliuose, kuriame dalyvavo muzikos mokyklų ir konservatorijų jaunieji atlikėjai iš Latvijos. Estijos, Baltarusijos ir Lietuvos.  Lapkričio 21 d. akordeonų ansamblių paradas iš Šiaulių persikėlė į Naujosios Akmenės kultūros rūmus. O vakare orkestras „BALTIC TREMOLO“ iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos akordeonininkų koncertavo Akmenės Šv. Onos bažnyčioje. Dirigentai: Marytė Markevičienė (Lietuva), Viktoras Nikandrovas (Latvija), Valdo Vark (Estija). Organizuojant ,,Linksmojo akordeono“ renginius Akmenės rajone, bendradarbiavo ir pravedė akordeono vyresnioji mokytoja Rima Šmigelskienė. Lapkričio 22d. baigiamasis koncertas vyko Šiauliuose koncertų salėje „Saulė“, kuriame koncertavo Šiaulių regiono akordeono mokytojai (jų tarpe ir mokytoja Rima Šmigelskienė) kartu su buvusiais dėstytojais.

Džiaugiamės mūsų mokyklos  jaunųjų akordeonistų  dalyvavimo  šiame konkurse rezultatais:

Austėjai  Nociūtei - 1 laipsnio laureato diplomas, duetas Austėjai Nociūtei ir Jonas Vozbutas (Mažeikių V.Klovos muzikos mokykla) – 1 laipsnio diplomas, mokytoja Vaida Mikalauskienė;

Ignei Laurynaitei – 2 laipsnio diplomas, duetui Augustei Ananjevaitei ir Rokui Razumovui – padėka už dalyvavimą  ansamblių parade „CRAZY ACCORDION“, mokytoja Rima Šmigelskienė.

Sveikiname „Linksmojo akordeono“ laureatus ir jų mokytojus. Linkime sėkmingos draugystės su akordeonu.

Žiūrėti nuotraukas.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.