Pradžia Veikla Dalyvavimas konkursuose Skriski giesmele 2014

Vokalinės sakralinės muzikos festivalis – konkursas „Skriski, giesmele“

Artėjant Šv. Kalėdoms, Šaukėnų Vlado Pūtvio – Putvinskio vidurinė mokykla jau devintą kartą surengė mokinių vokalinės sakralinės muzikos festivalį – konkursą „Skriski, giesmele“, į kurį  susirinko 46 kolektyvai. Gruodžio 12 – osios rytą, solistai, ansambliai skubėjo į Šaukėnus iš Kelmės, Šiaulių, Akmenės rajonų bei miestų. Ventos muzikos mokyklą atstovavo du kolektyvai:

I-IV klasių mažųjų dainininkų ansamblis, kurį konkursui paruošė mokytoja Donvina Savickienė, akompanavo mokytojai Savėlijus Batavičius (fortepijonas) ir Gintautas Jankus (birbynė). Mokytoja Genovaitė Bučiuvienė konkursui paruošė solistę Viktoriją Kontrimaitę, kuriai pritarė merginų grupė.

Festivalio svečius sveikino Kelmės rajono vadovai, svečiai, kurie dėkojo šio renginio organizatoriams ir rėmėjams už energiją, paramą ir supratimą. Festivalio dalyviams buvo palinkėta patirti nepakartojamų įspūdžių, o visiems konkurso dalyviams – kuo geriausios sėkmės.

 

Po sveikinimų buvo pristatyta vertinimo komisija: pirmininkas A. P. Krutkevičius – Kelmės rajono savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjo pavaduotojas, chorvedys, narės: I. Motekaitienė - Šiaulių S. Sondeckio menų gimnazijos Meninio ir neformaliojo ugdymo skyriaus vedėja, L. Stankuvienė – Šiaulių „Juventos“ progimnazijos muzikos mokytoja metodininkė.

Mūsų mokyklos mažųjų dainininkų ansamblis  už dalyvavimą šiame festivalyje buvo apdovanotas padėkos raštu, bei individualios D. Šukienės įmonės įsteigtu prizu.

Solistei V.Kontrimaitei  vertinimo komisija skyrė II – ąją vietą,  o UAB ,,Lijūma“ dovanojo savo įmonės įsteigtą prizą.

Renginio pabaigoje  organizatoriai padėkojo visiems konkurso dalyviams bei svečiams įteikdami gardžios duonos, jau tapusios šio renginio simboliu.

Nuotraukos iš renginio.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.