Pradžia Veikla Koncertinė veikla Rudens melodija 2015

„Rudens melodijoje“ - gražiausios dainos

Nors rudenį jau veja baltos žiemos šarma, tačiau pačios gražiausios rudens spalvos dar suspindo muzikinę brandą pasiekusio festivalio „Rudens melodija“ scenoje.

Lapkričio 28 d. Papilėje jau penkioliktąjį kartą nuskambėjo „Rudens melodija“. Tai jubiliejinis solistų ir vokalinių ansamblių festivalis, sukvietęs gausų būrį atlikėjų, žiūrovams dovanojusių pačias gražiausias įvairių žanrų dainas.

„Rudens melodijoje“ koncertavo atlikėjai ne tik iš Akmenės rajono, bet nestigo ir svečių. Festivalyje dalyvavo Šiaulių rajono savivaldybės kultūros centro Meškuičių filialo moterų vokalinis ansamblis „Smiltelė“, Šiaulių miesto kultūros centro mišrus kamerinis choras „Vasara“,  Joniškio rajono Skaistgirio moterų vokalinis ansamblis ,,Retro“, Papilės kultūros namų mišrus vokalinis ansamblis ir Ventos muzikos mokyklos muzikos mėgėjų ugdymo programos suaugusiųjų grupės ansamblis. Pastariesiems akomponavo Ventos muzikos mokyklos mokytojai R. Dievinas, G. Jankus ir V. Virbickas.

 

Festivalio scenoje pasirodė ir trys solistės iš Naujosios Akmenės muzikos mokyklos Akmenės filialo Kuršėnų meno mokyklos ir Klaipėdos Stasio Šimkaus konservatorijos.

Renginio kulminacija – visų kolektyvų su žiūrovais kartu sudainuota daina „Mūsų dienos kaip šventė“.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.