Pradžia Veikla Koncertinė veikla „Pasaka apie meilę“

„Pasaka apie meilę“

Vasario 12 dieną jau antrus metus Papilės Simono Daukanto gimnazijoje organizuotas integruotas rajoninis etikos-muzikos renginys, šiais metais virtęs „Pasaka apie meilę“. Renginio organizatorės pakvietė mūsų rajono gimnazijas ir mokyklas kartu kurti pasaką apie meilę – poezijos posmais, prozos ištraukomis, dainomis, instrumentiniais kūriniais. „Tiesą sakant, mūsų gyvenimai yra kaip pasakos, pilni išbandymų, ieškojimų bei atradimų ir nuolatinės kovos tarp gėrio ir blogio“ – pastebėjo šventės organizatorės.

Renginyje žiūrovai ir dalyviai išties jautėsi kaip pasakoje – čia sušalusi ir vieniša mergaitė, klaidžiojanti tamsią naktį kraupioj pūgoj, išvysta šviesą ir išgirsta balsus, kurie kviečia ją prieiti ir sušilti prie laužo. Išraiškingais ir jautriais muzikos garsais apie meilę „papasakojo“ ir mūsų mokyklos pianistės: Gabija Jokubauskaitė, Greta Jankutė ir Fausta Borusevičiūtė (mokytoja Edita Čepulienė).

Mūsų mokinės ir jų mokytoja džiaugiasi prasmingu, nuoširdžiu renginiu, tikėdamos, jog šis gražus bendravimas ir bendradarbiavimas taps tęstine tradicija bei ateinančiais metais pasipildys naujomis idėjomis ir dar originalesniais pasirodymais.

Nuotraukos iš renginio.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.