Pradžia Veikla Mokyklos renginiai Dainuok, pavasari
Parašė G.Bučiuvienė   

„Dainuok, pavasari!“

Pavasarinėmis gėlėmis kvepianti, romantika dvelkianti salė, sukvietė dainuojančių vaikų tėvelius ir svečius į Ventos muzikos mokyklos pavasarinį koncertą. Koncerte svečiavosi ir rajono vicemeras Apolinaras Nicius.

Nuotaikingai, su humoru renginį vedė Dominyka Gurinaitė ir Tomas Buta. Koncertą pradėjo patys mažiausieji: Beatrisė Rastokaitė, Tomas Buta, Kornelija Klimaitė ir TV konkurso „Dainų dainelė 2016“ dalyvė – Dominyka Gurinaitė. Iš jų mažų širdelių skambėjo dainos apie pavasarį, dainos skirtos mamytėms, tėveliams ir Šeimos dienai paminėti. Labai profesionaliai savo programą atliko vyresnieji: Akvilė Srūgytė, Dominykas Mazaliauskas, operiniu balsu sužavėjo Eidmatė Lileikytė, kokursinę programą atliko tarptautinių konkursų laureatės: Viktorija Kontrimaitė, Beatričė Kulikauskaitė ir Laura Kodytė, kuriai šis koncertas jau paskutinis. Koncertą papuošė nuotaikingi duetai – tai Dominyka ir Kornelija, Eidmantė ir Akvilė, na, ir jausmingoji, žaismingoji porelė – Laura ir Dominykas. Žinoma, ir koks koncertas be teatrališkos, smagios merginų grupės „Belekuoks“, kurioje dainuoja Eidmantė Lileikytė, Laura Poškutė, Akvilė Srūgytė, Viktorija Kontrimaitė, Monika Žurauskaitė ir Gabija Srūgytė.

Koncerto programą papuošė mokytojo metodininko Imanto Vežuko mažoji pianistė Imantė Vežuka ir tarptautinių konkursų diplomantės, laureatės – Emilija Lopaitytė ir Dominyka Gurinaitė.

Gražių žodžių vaikams ir tėveliams negailėjo mokyklos direktorė Minifreda Voronovienė. Padėkos žodžius tarė mokinės – Beatričė Kulikauskaitė ir Laura Kodytė. Klausytojai atlikėjams negailėjo plojimų ir šūksnių, o dainininkai visus žiūrovus apdovanojo pavasariniais žiedais.

Nuoširdų ačiū tariu UAB „Garso projektai“ vadovui Donatui Rakščiui už labai kokybišką garsą ir galimybę dainuoti su belaidžiais mikrofonais. Už vaikams padovanotą saldžią dovanėlę, dėkoju parduotuvės „MAXIMA“ direktorei Žanai Kulikauskienei.

Labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi savo brangiais mokiniais, kurie vis labiau ir labiau skleidžiasi kaip tie pavasariniai žiedai.

Nuotraukose koncerto akimirkos.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.