Parašė Genovaitė Bučiuvienė   

„Maestro Ruduo“

Respublikinis vaikų ir jaunimo populiariosios muzikos festivalis-konkursas „Maestro Ruduo 2016“ skendėjo skambių dainų rūke. Spalio 26 d. į Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklą sugužėjo solistai ir ansambliai iš visos Lietuvos: Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Palangos, Tauragės, Skuodo, Mažeikių ir mūsų mokyklos solistė – Akvilė Srūgytė.

Akvilei šis konkursas – pirmas, bet labai sėkmingas, nes ji pelnė III vietos laureatės vardą ir laimėjo piniginį prizą. Labai džiaugiamės šiuo aukštu pasiekimu, nes konkursas buvo labai stiprus ir komisijai teko gerai paplušėti juos vertinant.

Dalyvius vertino kompetentinga komisija: Jūratė Miliauskaitė – E. Kačinsko estradinio dainavimo skyriaus vedėja, mokytoja ekspertė, Arnas Žvirblys – garsų žaismų ir vaizdinių kūrėjas, AGATA tarybos narys, Rita Urnežienė – Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklos direktorė, vokalo mokytoja. Komisijos pirmininkas Stepas Januška (vokalo dėstytojas, Klaipėdos universiteto docentas) buvo sužavėtas labai aukštu dalyvių pasiruošimo lygiu.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.