„Grokime kartu“

Praėjus savaitei po „Venta Piano duo“ (D. Gurinaitė ir E. Lopaitytė, mokyt.I Vežuks), sėkmingo pasirodymo Utenoje, kovo 6 d., dueto laukė dar vienas įspūdingas reginys – I-asis tarptautinis fortepijoninių ansamblių konkursas Radviliškyje „Grokime kartu“.

Likimo ironija, taip pat, kaip ir važiuojant į Uteną, kelionės metu į Radviliškį, stipriai snigo, buvo slidu. Bet šį kartą, mes į tai žiūrėjom optimistiškai – gal tai ir vėl geras ženklas.

Taip ir įvyko: mergaičių pasirodymas konkurse buvo labai sėkmingas. Pavyko pakartoti konkurso Utenoje scenarijų. Duetui rankos nesudrebėjo ir konkursinę programą (V.A.Mozart „Rondo“ iš sonatos c-dur, K.19d., Moszkowski „Ispanų šokis“ Nr.2, op.12) atliko puikiai. Tai sunkaus darbo rezultatas.

Komisija (komisijos pirmininkė, gerai žinoma Kauno krašto fortepijono mokytojų draugijos pirmininkė Rasa Darbutienė).  „Venta piano duo“ skyrė I-osios vietos laureato diplomą.

Pabaigai norėtųsi skirti šiltus žodžius konkurso organizatoriams ir padėkoti nepriekaištingai organizuotą konkursą. Čia visada norisi sugrįžti.

Nuotraukos iš konkurso.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.