Maestro Ruduo 2017

Aukso spalvomis pasipuošęs ,,Maestro Ruduo“ sukvietė didžiulį būrį jaunųjų solistų į respublikinį vaikų ir jaunimo populiariosios muzikos festivalį-konkursą, kuris vyko Plungės Mykolo Oginskio meno mokykloje. Jame varžėsi dalyviai iš  Kauno, Klaipėdos, Palangos, Šiaulių, Tauragės, Plungės, Mažeikių ir mūsų Ventos muzikos mokyklos. Labai džiaugiamės ir didžiuojamės, kad ,,Maestro Ruduo‘‘ ir mums padovanojo 3 laureatų diplomus. Dominykas Mazaliauskas savo vidine emocija ir gražiu balso tembru sužavėjo ne tik publiką, bet ir komisiją, savo amžiaus E kategorijoje pelnė I laipsnio laureato diplomą. Labai išraiškingai, emocionaliai nuskambėjo Akvilės Srūgytės atliekamas postmodern kūrinys ,,Creep“. Ji  D kategorijoje pelnė II laipsnio  laureato diplomą.  Charizmatiškai, gražiu vokalu Etta James kūrinį atliko  Domynika Gurinaitė ir C kategorijoje  pelnė III laipsnio laureato diplomą. Visi laureatai buvo apdovanoti piniginėmis premijomis.

Dalyvius vertino kompetentinga 4 narių komisija. Komisijos pirmininkas-Artūras Novikas, Vilniaus kolegijos menų fakulteto docentas, džiazo mokyklos mokytojas-ekspertas. Raimonda Vaičiūtė - Klaipėdos St. Šimkaus konservatorijos džiazo skyriaus vedėja, Liepojos muzikos konservatorijos džiazo vokalo dėstytoja. Veronika Čičinskaitė-Vilniaus Tallat-Kelpšos konservatorijos džiazinio dainavimo dėstytoja ir Rita Urnežienė- Plungės Mykolo Oginskio meno mokyklos direktorė, vokalo pedagogė.

Aš labai džiaugiuosi savo  darbščiais mokiniais ir aukštais jų pasiekimais.  Labai esu dėkinga Dominykos mamytei Danguolei Gurinienei už pagalbą vykstant į konkursą.

Mokytoja - Genovaitė Bučiuvienė

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.