Pradžia Veikla Mokyklos renginiai Grazi musu seimynele

Graži mūsų šeimynėlė

Ventos muzikos mokykloje vis dar nerimsta pavasarinių koncertų šurmulys. Gegužės 13-osios pavakary  į salę rinkosi ne tik mokytojai, vaikai, bet ir tėveliai. Mokytojos Rimos Šmigelskienės iniciatyva surengta Šeimos dienai skirta šventė „Graži mūsų šeimynėlė“.

Stilizuotoje gryčioje šeimininkavo Močiutė ( D. Baranauskienė), Diedukas (V. Virbickas), Anūkėlė (G. Jankutė). Jie kvietė į sceną visus muzikuojančius anūkėlius....Koncertavo sesutės ir broliukai: Laura ir Dženeta Sruogytės, Akvilė ir Gabija Slūgytės (mokytoja  A. Nainytė), Monika ir Aurika Žukauskaitės, Greta ir Saimonas Statkai (mokytoja R.Šmigelskienė),  pusbroliai Aurimas ir Gražvydas Vaišvilos (mokytojas V. Gricius), gausi Džiazo grupė „Jazz friends“ (mokytojas I. Vežuks), Greta ir Gintarė Jankutės, Simona ir Ignas Stravinskai, jiems talkino Renata Rimkutė, Indrė Levanaitė, Vykinta Zeleckytė. Nuotaikingai pasirodė gausi Lekšaičių šeimynėlė, tai Kornelija, Vygantė  ir mažausias broliukas Minijus (mokyt.V. Virbickas, R. Dievinas). Koncertą užbaigė Šmigelskių šeimyna - dukra  Kornelija, tėtis Regvaldas, mama Rima.

 

Tėveliai su savo vaikais jaukiai sėdėjo ir vaišinosi prie šeimyninių stalų. Po koncerto niekas neskubėjo namo- taip gera ir jauku buvo pabendrauti šeimose, juk paskendę kasdienybės skubėjime ir nuolatiniuose darbuose tėveliai, ko gero, retai turi progą pasėdėti su vaikais, jų mokytojais  ir neskubėdami pasidžiaugė jų pasiekimais.

Kaip visada gerą žodį kiekvienam randa pasakyti muzikos mokyklos direktorė M. Voronovienė, visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais. Renginio iniciatorė R. Šmigelskienė dėkojo visiems padėjusiems  surengti šią šventę.

Toks muzikalių šeimų vakaras Ventos muzikos mokykloje organizuotas antrą kartą, kuris, tikimės, taps gražia pavasarine tradicija.

1

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.