Pradžia Veikla Koncertinė veikla Dainu sventes aidai

Dainų šventės aidai...

Tautinių muzikos instrumentų orkestras švenčia dvidešimties,  o  jaunučių choras vienerių metų kūrybinio darbo sukaktis. Šie kolektyvai reprezentavo mūsų mokyklą. svarbiausiame metų įvykyje -  respublikinėje Moksleivių Dainų šventėje Vilniuje, Vingio parke.

Chorą ir orkestrą į dainų šventę išlydėjo tėveliai, kartu vyko ir vadovai G, Bučiuvienė, M. Voronovienė, D. Jankuvienė, V.Virbickas,  chormeisteris R.Dievinas, koncertmeisteris S.Batavičius, mokytojai A.Nainytė,  E.Čepulienė ir D.Baranuskienė.

Tik nuvykę  į Vilnių,  su Jubiliejumi dainomis ir muzika pasveikinome mūsų mielus bičiulius -  „Iveco“ firmos atstovus Lietuvoje – UAB „Transmitto“. Pasipuošę jų dovanomis ir pasivaišinę saldumynais, dainorėliai ir muzikantai išvyko į repeticijas. Nustebino didžiulis kelių tūkstančių vaikų choras, smagus bangavimas rankomis, šūksniai ir... apšlakstymai vandeniu, nes buvo tikrai karšta.

Daug įspūdžių  vaikams paliko sostinė Vilnius. Nuotraukose įamžintos Dainų šventės akimirkos, ekskursijos į Gedimino pilį, Arkikatedrą, Senamiestį.

Nuotraukos iš šventės.

 
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.