Pradžia Veikla Dalyvavimas konkursuose
Dalyvavimas konkursuose

„KARAMELĖ 2019“

Balandžio 12d. Kelmės Algirdo Lipeikos menų  mokykloje įvyko jubiliejinis, jau penktasis respublikinis instrumentinių ansamblių konkursas „KARAMELĖ“, kuriame dalyvavo ir Ventos muzikos mokyklos fortepijoninis duetas Imantė Vežuka ir Joana Danusevičiūtė (mokyt. E. Čepulienė ir I. Vežuks). Duetas į konkursą atsivežė įspūdingą programą (A. Diabelli „Sonata“ d-moll, op.163 Nr. 6, II ir III dalys, V. Neugasimov „Lietaus lašai ryte“, „Tarantella“ iš „Eskizai fortepijoniniam duetui“) , kurią pavyko sugroti muzikaliai ir stabiliai. Tai įvertino ir konkurso komisija, apdovanodama duetą I laipsnio diplomu. Šis konkursas duetui šiemet jau ketvirtas ir mergaitės scenoje jaučiasi vis drąsiau, tai patvirtina ir vis gerėjantys rezultatai.

Konkurso akimirkos fotografijose.

 

V respublikinė vokalinių ansamblių šventė – konkursas „Pasiimsiu paukščio balsą 2019“

Balandžio 11 dieną Kupiškio meno mokykloje vyko V respublikinė vokalinių ansamblių šventė – konkursas „Pasiimsiu paukščio balsą 2019“. Renginyje dalyvavo  Biržų, Rokiškio, Kėdainių, Panevėžio, Šiaulių, Ventos, Pasvalio, Kauno ir Kupiškio meno ir muzikos mokyklų vokaliniai ansambliai. Vokalinius ansamblius ir jų dainas vertino komisija: pirmininkė – Laima Česlauskaitė-Zamkauskienė (Panevėžio Vytauto Mikalausko menų gimnazija), Aušra Liutkutė-Povilaitienė (Lietuvos muzikos ir teatro akademija), Dalia Sližytė (Ukmergės meno mokykla).

Mūsų mokyklą atstovavo mergaičių vokalinis ansamblis ,,Repriza“, kuris pelnė II vietos laureato diplomą ir prizą. Konkursui mokines paruošė mokytoja metodininkė Donvina Savickienė, akompanavo koncertmeisteriai Raimondas Dievinas (fortepijonas) ir Gintautas Jankus (birbynė).

Nuotraukos iš renginio.

 

VIII-asis Žemaitijos krašto vaikų ir moksleivių dainų konkursas „Skambioji daina“

Balandžio 5 dieną, Plungės Mykolo Oginskio meno mokykloje vyko VIII-asis Žemaitijos krašto vaikų ir moksleivių dainų konkursas „Skambioji daina“. Konkurso A, B, C, D grupėse suskambėjo 67 dalyvių pasirodymai. Dalyviai atvyko iš Klaipėdos, Rietavo, Mažeikių, Alsėdžių, Plungės, Naujosios Akmenės, Ventos, Palangos, Platelių, Telšių, Šiaulių meno ir muzikos mokyklų,  progimnazijų ir gimnazijų.

Dainavimo mokinė Elija Vilčinskaitė B kategorijoje apdovanota padėkos raštu, Austėja Nociūtė

C kategorijoje laimėjo III vietos laureato diplomą ir organizatorių įsteigtą prizą. Mokines konkursui ruošė mokytoja metodininkė Donvina Savickienė, koncertmeisteris Raimondas Dievinas.

Nuotraukos iš festivalio.

 

Solistų ir vokalinių ansamblių konkursas ,,Dainų mozaika”

Kovo 29 dieną N. Akmenėje vyko solistų ir vokalinių ansamblių konkursas "Dainų mozaika", kuriame dalyvavo Kuršėnų, Joniškio A. Raudonikio meno, N. Akmenės, Pakruojo, Ventos muzikos mokyklų dainorėliai. Konkurse pasirodė solistai ir vokaliniai ansambliai iš Latvijos. Mūsų mokyklą atstovavo dainavimo mokinės Elija Vilčinskaitė, Austėja Nociūtė, mergaičių vokalinis ansamblis ,,Repriza" (mokytoja Donvina Savickienė, koncertmeisteriai Raimondas Dievinas ir Gintautas Jankus).

Komisijos sprendimu Austėja Nociūtė B kategorijoje apdovanota II vietos diplomu ir konkurso prizu.

Daugiau nuotraukų.


 

Etiudų konkursas Kretingoje

Ir vėl, kas dvejus metus vykstantis tradicinis etiudų konkursas, organizuojamas Kretingos meno mokyklos, sukvietė jaunuosius fortepijono virtuozus iš visos Žemaitijos ir ne tik... Šiame konkurse dalyvavo ir Ventos muzikos mokyklos mokinė Vėjūnė Pagojūtė (mokyt.I. Vežuks). Šis konkursas mergaitei pirmas, bet jau iškovotas trečios vietos laureato diplomas. Antrų klasių grupėje startavo 13 mokinių ir grojo F. Burg Muller „Etiudą“ op.100, Nr.8. Ir dar, Vėjūnė konkurse buvo pati jauniausi dalyvė. Sveikiname ir linkime sėkmės kituose konkursuose!

Konkurso nuotraukos.

 
«PradžiaAnkstesnis12345678910SekantisPabaiga»

Puslapis 3 iš 21
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.