Pradžia Veikla Mokyklos renginiai
Mokyklos renginiai

 

Gruodžio 16 d.

koncertavo mokytojų: G.Bučiuvienės, V.Virbicko, V.Griciaus, V.Mikalauskienės mokiniai.

Fotografijos iš koncerto.

Gruodžio 17 d.

koncertavo mokytojų: A.Nainytės, S.Batavičiaus, V.Virbicko mokiniai.

Fotografijos iš koncerto.

Gruodžio 18 d.

vyko mokytojų: E.Čepulienės, D.Jankuvienės, R.Šmigelskienės, G.Jankaus mokinių koncertas.

Fotografijos iš koncerto.

Gruodžio 22 d.

koncertavo ankstyvojo amžiaus muzikinio ugdymo mažieji dainorėliai, mokyt. D.Jankuvienė

Fotografijos iš koncerto.

Gruodžio 23 d.

koncertavo mokytojų: J.Dambrauskienės, I.Vežuko mokiniai.

Fotografijos iš koncerto.

Gruodžio 26 d.

koncertas „Gerumas mus vienija“ su Ventos neįgaliųjų klubu „Dalia“ Ventos miesto bažnyčioje.

Žiūrėti fotografijas.

 

Jaunimo iniciatyvos Ventoje

Gruodžio 10 d., apie pietus, į mūsų mokyklą ėmė rinktis jaunimas iš visų rajono muzikos mokyklų. Keistai ramūs, susikaupę veidai, kažkoks nerimas akyse... Šio susikaupimo priežastis – įpareigojantis žodžių sąskambis – Muzikinė olimpiada, pavadinta „Jaunimas skambioje garsų versmėje“. Olimpiada rengiama vykdant Jaunimo iniciatyvų ir laisvalaikio užimtumo projektą, kurį organizavo  Mokinių tarybos aktyvistės  Greta Jankutė ir Toma Leistrumaitė (jos ir renginio vedėjos – pelytės), kuruojantys mokytojai - Rima Šmigelskienė ir Savėlijus Batavičius, daug minčių ir idėjų pasiūlė mokyklos direktorė Minifreda Voronovienė, mokyt. D.Jankuvienė konsultavo, padėjo renginio vedimo scenarijaus klausimais.  Organizatoriai nuoširdžiai dėkoja  buvusiam Ventos mokyklos mokiniui – žemaitukui Andriui Pocevičiui, padėjusiam organizuoti olimpiadą multimedijos ekrane.

Olimpiadoje dalyvavo komandos iš N.Akmenės muzikos mokyklos, Akmenės filialo ir Ventos muzikos mokyklos. N.Akmenės komandą paruošė mokytoja Aldona Savčikienė; Akmenės filialo komandą subūrė mokytoja R.Šmigelskienė, o Ventos muzikos mokyklos jaunimui vadovavo mokytojas S.Batavičius.

Skaityti daugiau...
 

Padėkos koncertas norvegams

Gruodžio 5 dieną Ventos muzikos mokykloje svečiavosi delegacija iš tolimosios Norvegijos. Šie žmonės yra nuolatiniai rėmėjai, geros valios žmonės, kurie kasmet dovanoja viltį ir atneša šventinį džiaugsmą į Ventos miestelio žmonių namus. Ta proga Ventos muzikos mokyklos moksleiviai surengė  padėkos koncertą, kurio programa labai įvairi: mergaitės tradicinėmis kanklėmis pagrojo ir padainavo žemaitiškai, skambėjo akordeono, fortepijono muzika, dainos, pasirodė saksofonistų, kanklininkių, skudutininkų ansambliai, tautinių muzikos instrumentų orkestras. Koncertą vainikavo linksmasis vaikų choras „Genumai“. Koncerto dalyvius paruošė mokytojai: A. Nainytė, V. Mikalauskienė, D.Savickienė, I.Vežuks, G.Bučiuvienė, E.Čepulienė, G.Jankus, D.Jankuvienė, V.Virbickas, M.Voronovienė, R.Dievinas.

Į muzikos mokyklą atvyko ir daugiau svečių: Akmenės rajono meras V.Mitrofanovas tarė nuoširdų padėkos žodį, Akmenės rajono administracijos direktorius A.Nicius taip pat džiaugėsi šiltu bendravimu, Ventos miesto seniūnė G.Mačiuvienė norvegus vadino ne svečiais, o jau draugais. Renginio iniciatorė - Ventos neįgaliųjų klubo „Dalia“ vadovė Irena Jatkauskienė šiltai padėkojo svečiams ir koncerto dalyviams. Norvegų delegacijos vadovas Hans German Flatland džiaugėsi, kad kalėdinės nuotaikos mūsų mokykloje prasidėjo jau dabar. Todėl linkėjo, kad jos tęstųsi visą šį mėnesį. Na, o mokyklos direktorė M.Voronovienė pasveikino visus su artėjančiomis šventėmis ir įteikė svečiams atminimo dovanėles.

S.Batavičiaus nuotraukos iš renginio.

 

 

13''30 koncertas mūsų mokykloje

BlumeSpalio 12 d. mūsų mokykloje koncertavo vienas geriausių tradicinio džiazo pianistų Vokietijoje

ALEXANDER BLUME (pianinas, vokalas) su savo sūnumi MAXIMILIAN BLUME - (mušamieji, perkusija, vokalas).

Koncerto akimirkos.

Platesnė informacija apie atlikėjus.
 

„Draugystės tiltai“ Ventoje

Š.m. balandžio 9 d. Ventos muzikos mokykla organizavo III-ajį Šiaulių regiono pianistų festivalį ,,Draugystės tiltai“, kuris subūrė  per 50 jaunųjų muzikantų iš Joniškio, Radviliškio, Kuršėnų, Akmenės, Šiaulių miestų ir rajonų muzikos ir meno mokyklų. Šis festivalis puoselėja misiją atrasti naujus talentus, skatinti meninį išprusimą, pianistų meistriškumą, suteikti  puikios patirties, idėjų, bei naujų žinių. Tai puiki šventė mokiniams ir jų mokytojams mėgstantiems muzikuoti, vertinantiems ir populiarinantiems fortepijoninę muziką.

Festivalio šventės pradžią paskelbė Ventos muzikos mokyklos direktorė Minifreda Voronovienė, kuri pasveikino gausiai susirinkusius dalyvius, pasidžiaugė bendradarbiavimu  su meno įstaigomis, kuris turi neįkainojamą vertę jauno žmogaus asmenybės formavimui, vienija mūsų visų mintis ir siekius. Direktorė priminė šio keliaujančio festivalio  gražią tęstinumo tradiciją, kuri puoselėjama nuo 2011 metų, kai pirmasis festivalis suskambėjo Radviliškio muzikos mokykloje, antrasis - 2013 metais  Kuršėnų meno mokykloje. Didelė atsakomybė teko šių metų organizatoriams - Ventos muzikos mokyklai, atstovaujančiai Šiaulių regiono Akmenės rajonui.

Skaityti daugiau...
 
«PradžiaAnkstesnis12345678SekantisPabaiga»

Puslapis 6 iš 8
Visos teisės saugomos © 2024 Akmenės rajono Ventos muzikos mokykla.
Joomla! yra nemokama programinė įranga, platinama pagal GNU/GPL licenziją.